OSTİMTECH'de
Dünya Seni
Bekliyor !

Sevgili OSTİMTECH İİBF’liler!
Sanayinin Üniversitesi OSTİM Teknik Üniversitesine ve iş dünyasına hoşgeldiniz.

Uluslararası marka değerine sahip bir KOBİ kentinin tam ortasında yer alan OSTİM Teknik Üniversitesinin sahip olduğu vizyon doğrultusunda, bölgemizde, ülkemizde ve dünya çapında faaliyette bulunan işletmeler, kurum ve kuruluşlar tarafından aranan, teori ve pratiği birleştirmiş, akademik birikimin yanı sıra iş hayatının gerçekleri ile yüzleşmiş ve üretmiş “tecrübeli mezunlar yetiştirmek” fakültemizin en önemli misyonunu oluşturmaktadır.

OSTİM Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, geniş vizyona sahip, evrensel ölçüler ile tam uyumlu, teorik temeli sağlam, uygulama ve pratik ile zenginleştirilmiş bir lisans eğitimini hedeflemektedir. Fakültemizde yer alan her bölümün eğitim programı, iş dünyasının görüşleri alınarak dengeli bir şekilde özenle oluşturulmuştur. Girişimciliği aşılayan, mesleği destekleyen, kişisel yeteneklere artı değer katan bilginin, uygulamaya geçirilerek özümsendiği fakültemizde, çift anadal ve yan dal programları ile çok disiplinli eğitim gibi pek çok olanak sunulmuştur.

Sizlerin üniversitemizde, ilk günden itibaren kendi geleceğinizi inşa ederken bir yandan da girişimci ruha sahip, üreten bireyler olarak ekonomik ve toplumsal sorunlara çözüm üreten; sosyal sorumluluk projeleri ve kültürel/sanatsal ve sportif etkinliklerle toplumun sosyal yaşamına katkıda bulunan; güçlü akademik kadromuz ile üretilen bilginin uygulamaya ve ticarileşmeye dönüştüğü süreçlerde yer alan; bölgemiz ve ülkemizin kalkınması adına değer üreten bir lisans dönemi geçireceğinize inanıyorum.

Üniversitemiz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 5 Ekim 2020 tarihi itibariyle başlayacaktır. Bölüm müfredatlarımız online eğitim ile desteklenecek olup bölüm ders programları çok yakında bölüm web sayfalarında sizlerle paylaşılmıştır. Gelişmeler, kayıt süreci ve akademik takvim ile ilgili detaylara ve aradığınız bütün bilgilere web sayfamızdan erişebilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim.

Prof. Dr. Ünsal Sığrı
Fakülte Dekanı