Proje Geliştirme ve Yönetim Ofisi, araştırmacıların projelerine en etkin şekilde odaklanmalarını sağlayan katma değerli proje yönetimi süreçleri geliştirerek ve uygulayarak, üniversite akademisyenlerinin ve araştırmacılarının hibe projeleri için projeler geliştirmekten sorumludur. Ofisimiz, üniversitemizin akademik çalışmalarını destekleyen süreçleri yürütmeyi ve projelerin sözleşme şartlarına ve Ostim Teknik Üniversitesi proje yönetimi ilkeleri çerçevesinde finansman kurumunun hükümlerine uygun olarak yürütülmesini sağlamayı amaçlamaktadır.

Proje Geliştirme ve Yönetim Ofisi olarak aşağıdaki programlar başta olmak üzere tüm hibe programları izlenmektedir.

TÜBİTAK ARDEB, TÜBİTAK BİDEB, TÜBİTAK TEYDEB, TÜBİTAK İkili İşbirliği Projeleri, TÜBİTAK Çoklu İşbirliği Projeleri, H2020 Programları, COSME, COST, Ankara Kalkınma Ajansı (AKA)

Görev Tanımları